Circulația la Mediaș: Reguli noi în Piața Regele Ferdinand I

0 523

De la începutul acestei săptămâni accesul în Piața Regele Ferdinand I din Municipiul Mediaș se face de pe strada Șt. L. Roth – stradă cu sens unic, pe segmentul de drum cuprins între Șc. Generală numărul 4 și Piașa Regele Ferdinand I, iar ieșirea din Piața Regele Ferdinand I se face ca și până acum pe str. Petofi Șandor, de asemnea stradă cu sens unic.

Pe aceste străzi din municipiu sunt amenajate locuri de parcare:

  • Pe strada Stefan Ludwing Roth și Piața Regele Ferdinand I, locuri de paracare cu plată, iar în strada Petofi Șandor sunt amenajete locuri de parcare pentru rivenari persoane fizice
  • Tariful în parcările cu plată este de 3 lei/oră pentru strada Stefan Ludwing Roth și de 5 lei/oră pentru Piața Regele Ferdinand I.
  • Orarul stabilit pentru parcările cu plată este de luni – vineri, între orele 8:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 8:00 și 14:00.

 

 

Pentru a se evita blocajele în această zonă, recomandăm participanţilor la trafic să respecte indicatoarele rutiere instalate pe aceste străzi.

Verificarea modului de respectare a regulilor de circulaţie şi parcare în această zonă se vor face de către poliţiştii locali cu atribuţii pe linie de circulaţie şi prin sistemul de supraveghere video instalat.

Nerespectarea regulilor de circulaţie se sancţionează contravenţional conform prevederilor Regulamentului circulaţiei pe drumurile publice, iar ale celor de parcare conform prevederilor HCL cu amendă cuprinsă între 300 – 500 lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.