Week-end plin la Muzeul în Aer Liber. Au fost mii de vizitatori

0 177

În perioada 26-27 august 2017 Muzeul ASTRA a înregistrat 7126 vizitatori. În cele două zile în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului au fost organizate 4 ateliere meșteșugărești interactive în cadrul programului Animă ASTRA (dogărit, pirogravură, cusut și țesut).

Totodată, în cele două zile de weekend actorii de la Teatru Mic din Sibiu au jucat alături de vizitatori în piesele de teatru interactive Cei trei purceluși și Scufița roșie la Gospodăria din Hodac.

De asemenea, duminică, 27 august, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului a avut loc evenimentul Tradiții și cultură gastronomică de pe Valea Târnavelor. În zona Târgului de țară s-au strans 40 de gospodine, producători de produse tradiționale, meșteri, artiști și dansatori din localitatea Valea Viilor, județul Sibiu. Aici s-au pregătit pâini, plăcinte și alte preparate tradiționale, specifice satului românesc. Un alt reper al evenimentului a fost un război de țesut traditional pus în funcțiune de gospodarii din Valea Viilor, dar și programul artistic pregătit de ansamblurile din zonă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.