Starbucks confirmă concret deschiderea unei cafenele în centrul Sibiului

1.116

Cel mai cunoscut lanț de cafenele din lume pregătește intens deschiderea primei locații din Sibiu. Între timp Starbucks contiună angajările pentru cafeneaua ce va funcționa în Piața Mare.

Așa după cum am anunțat încă din luna aprilie, AmRest Coffee a dat anunțuri de angajări de personal însă de acum câteva luni și se pare că și-a completat echipa. Firma care deține franciza în România pentru Starbucks mai caută personal doar pentru poziția de ’’barista’’. S-a reușit angajarea de oameni pe pozițiile de Store Manager, Asistant Store Manager și Shift Supervizor (Product Manager).
AmRest Holding a obținut autorizație de funcționare pentru un spațiu comercial în centrul Sibiului încă din luna martie. Cafeneaua va fi poziționată în Piața Mare și se lucrează de zor deja la amenajarea acesteia.

Se confirmă investiția din Sibiu
Starbucks nu mai ține la secret faptul că se va deschide în sfârșit o cafenea în Piața Mare. ’’Momentan, nu avem o dată sigură. Când o vom avea, o vom comunica și pe pagina noastră de Facebook’’, spun cei de la Starbacks după o interpelare din partea unuia dintre reporterii Ora de Sibiu. Sibiul ar putea să aibă chiar două cafenele Starbucks. Cei de la NEPI sunt în discuții avansate cu AmRest pentru amenajarea unei locații și în Sibiu Shopping City, după ce galeria comercială va fi modernizată și extinsă.starbucks coffee

Cine sunt AmRest Holding SE
Pe lângă cele 28 de cafenele din România, AmRest gestionează şi 144 de cafenele Starbucks în Germania (achiziţionate în 2016) şi alte 65 de unităţi în Polonia, Cehia şi Ungaria. AmRest are un contract de licenţă cu Starbucks, valabil până în 2023. AmRest Holding SE (AmRest, WSE: EAT) este cel mai mare operator independent de lanţuri de restaurante din Europa Centrală şi de Est. Cu 40 de noi locaţii deschise în prima jumătate a lui 2016. Numărul total al restaurantelor deţinute (incluzând şi cafenelele) ajunge la 1.091. AmRest are în portofoliu francize precum KFC, Pizza Hut, Burger King şi Starbucks, deţine brand-ul Tagliatella şi a cumpărat şi două branduri care operează în China – Blue Frog şi Kabb.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. bondica abumeyangu scrie

  bah boule cind am beut eu cafea la starbucks tu nu stiai de apa plata numai de cea la robinet

 2. bondica abumeyangu scrie

  o sa va iasa pe gat strabacksul sibienilor cind o sa vedeti ce pretui au….fara 15 lei bei pwla cafea la ei.o sa va ingesuiti toti ca tontii acolo in prima zi iar dupa o luna ca la subway mai intra cite in fraier doi care nu stie ce sa faca cu 20 de lei si cum sa-i cheltuie prost.

  1. Gabi scrie

   E plin Sibiul de sărăntoci ca tine care ar vrea sa mănânce și să bea gratis. Mâncați gogoși de 2 lei, beți apa plata din Piața Mare de la cișmea, dar aveți pretenții sa se facă nu știu ce grozavii în orașul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.