Ora de Sibiu
Știri in direct

Cursele ilegale de mașini de pe Mihai Viteazu la Avantgarden – A fost găsită soluția stopării acestora

359

Locuitorii din cartierul Avantgarden au parte de câteva luni de un spectacol mai mult decât nedorit. În fiecare săptămână de 2-3 ori, pe Bulevardul Mihai Viteazu în zona Dedeman, au loc curse ilegale de mașini. Primăria Șelimbăr are o soluție pentru rezolvarea situației.

Nu mai este deja deloc un secret faptul că pe bulevardul Mihai Viteazu, porțiunea de pe teritoriul Șelimbărului, au loc curse ilegale de mașini. Oamenii care locuiesc în această zonă sunt obișnuiți cu zgomotul mai tare al motoarelor și frânelor de la mașinile celor care se întrec aici și de câteva ori pe săptămămână. Unii dintre locatarii blocurilor de la Avangarden au făcut plângeri oficiale atât la poliție cât și către administrația locală din Șelimbăr.
”Sunt curse mai ceva ca în filme… Vin când se lasă întunericul. Uneori sunt curse și după miezul nopții. Nu le pasă de nimic… Nu cred că se sperie nici dacă trece poliția prin zonă”, ne-a transmis un locuitor din zonă.

Poliția monitorizează strada
Nu mai puțin de trei plângeri oficiale au fost depuse în ultima vreme la poliție, iar acestea au sesizat cursele de mașini. ”Pe parcursul lunii august s-au înregistrat trei plângeri legat de aceste curse de mașini”, spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu. Poliția monitorizează situația în zonă pentru a se identifica cei ce recurg la astfel de curse.

Soluția – calmatoare de viteză
IPJ Sibiu a purtat discuții cu cei de la primăria din Șelimbăr și s-a ajuns la concluzia că aceste curse ar putea fi stopate și de montarea unor calmatoare de viteză. ”Am fost informați și noi de acele curse. Noi chiar ne-am propus să luăm măsuri. Cu siguranță că se vor amenaja niște structuri de beton sub forma unor calmatoare de viteză, în zona unde au loc acele curse de mașini, pe bulevardul Mihai Viteazu”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Marius Grecu, primar al comunei Șelimbăr. Acestea vor fi montate cel mai probabil în această toamnă. foto: arhivă

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

3 Comentarii
  1. Dani spune

    Din cauza lor, ceilalti sunt nevoiti sa-si strice masinile in acele „calmatoare de viteza”…daca i-ar amenda politia groaznic sigur s-ar calma, dar vezi de treaba..

  2. Dani spune

    Exact cum spunea si Razvan, e nevoie de o pista special amenajata pentru asa ceva, altfel mereu se vor gasi locuri de facut „liniute”.

  3. Razvan spune

    Daca nu se organizeaza nimic de genul legal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...