Începe un weekend demențial – Mega concert în Piața Mare și evenimente atractive pe Cetății și în Piața Mică

0 276

Acest final de săptămână este atât de diversificat în evenimentele pe care le oferă orașul, încât nu are cum să nu mulțumească pe toată lumea.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici terasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.

Sibiu Music Fest este evenimentul muzical cel mai așteptat din această toamnă. Sâmbătă va avea loc prima ediție, iar despre cine va urca pe scenă și ce surprize sunt pregătite pentru fani, citiți aici.

Muzicanții din Bremen este spectacolul prezentat de Teatrul Gong în acest week-end. Se joacă sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11. Durează 50 de minute și este recomandat copiilor peste 3 ani.

Festivalul ”Sibiu Craft Fest” este organizat pe Strada Cetății, de sâmbătă până duminică. Evenimentul își propune să promoveze mărcile de bere artizanală din Sibiu și din țară și să devină o platformă prin care berea cu caracter, să ajungă mai ușor la public. Sunt pregătite și concerte, așa că în prima zi de festival, sâmbătă, începând cu ora 18:00, vor concerta EYEDROPS, Temple Invisible și Lost Tapes Found Sounds. Duminică vor urca pe scenă Otherside, Karpov Not Kasparov și CAMPsauvage.

Festivalului gastronomic „Gustos. Românesc!” revine sâmbătă în Piața Mică. Ce preparate vor putea fi gustate, aflați de aici.mangalita”25 de ore de teatru non-stop” a devenit deja un eveniment emblematic pentru Sibiu. Spații neconvenționale din oraș vor deveni scenă de teatru.

”Omul cel bun din Sîciuan” este piesa finalului de săptămână de la Teatrul Radu Stanca. Piesa, în regia Ancăi Bradu se joacă sâmbătă și duminică de la ora 19.fanfara trompete

Muzeul în Aer Liber va răsuna în cele două zile de week-end de muzica tarafurilor și fanfarelor. Cine vine să cânte în muzeu și programul concertelor, aici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...