Bătrân in vârsta de 84 de ani, salvat de câțiva pompieri ce erau în afara orelor de serviciu

0 265

Pompierii sunt eroi care vin in sprijinul semenilor ori de câte ori este nevoie. Fără sa stea pe gânduri, pentru ca de cele mai multe ori o secunda poate face diferența dintre viata și moarte, pompierii acționează atunci când altii se afla in situații dificile.

Vineri, 08 Septembrie patru pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenta ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, in timp ce se deplasau de la Sibiu spre Medias, au reușit sa salveze un bătrân, in vârsta de 84 de ani, victima a unui accident rutier produs pe DN 14, pe raza localității Sura Mare.
M.m. Moldovan Daniel, plt. maj. Stanciu Cristian, plt. maj. Bleahu Vasile și plt. maj. Orga Ilie, chiar dacă nu se aflau in tura de serviciu, fără sa stea pe gânduri, au aplicat manevre de imobilizare și stabilizare a victimei, care prezenta un traumatism cranio-cerebral deschis și un traumatism toracic-abdominal.
Salvatorii au acordat primul ajutor calificat victimei, pana când colegii acestora de pe echipajul SMURD au ajuns la locul evenimentului.
Cei patru pompieri din cadrul ISU Sibiu, Secția de Pompieri Mediaș și-au demonstrat profesionalismul și calitatile umane pe care le au, reușind sa predea victima conștientă și stabilă hemodinamic.
Aceștia au participat la numeroase intervenții de salvare a victimelor ca urmare a producerii accidentelor rutiere. Foto: Mihai Nițu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...