Pompierii serbează ziua lor cu fast și multe activități la Sibiu

0 155

În fiecare an, la data de 13 septembrie este aniversată Ziua Pompierilor din România. Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu organizează o serie de manifestări dedicate aniversării a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii și a ”Zilei Pompierilor din România”:

Miercuri, 13 Septembrie, în intervalul orar 12.00-15.00, în cel mai mare mall din Municipiul Sibiu, se vor constitui Puncte mobile de informare preventivă, în cadrul cărora cetățenii se pot informa cu privire la măsurile de protecție și comportamentul pe care ar trebui să le adopte în cazul producerii unei situații de urgență.

Tot miercuri, în intervalul orar 12.00-15.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu şi subunităţile de intervenţie din Mediaş, Agnita, Miercurea Sibiului, Sălişte şi Avrig îşi vor deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, vizualizând şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.

Vineri, 15 Septembrie, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu vor avea loc un ceremonial militar, slujba religioasă de sfințire a Drapelului de luptă, festivitatea de înaintare în gradul următor a cadrelor care s-au remarcat în activitate, premierea câștigătorilor concursurilor specifice, dar și premierea “Pompierului anului 2017”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...