Rășinariul prezentat în fotografii și picturi. O expoziție inedită

0 272

În urma unei inițiative a Primăriei comunei Rășinari și a Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS), Rășinariul a găzduit în ultimele două săptămâni fotografi și pictori care au surprins comuna în cele mai frumoase ipostaze.

Zece fotografi profesioniști și tot atâția elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și pasionați de pictură au bătut la pas Rășinariul pentru a descoperi frumusețile acestei comune, surprinzându-le în fotografii și picturi originale. Tabăra de fotografie a fost condusă de cunoscutul fotograf sibian, Daniel Bălțat, iar cea de arte plastice de profesorul Florin Viorel. Lucrările rezultate în urma acestor tabere de creație vor fi expuse, începând de mâine, la Primăria comunei Rășinari, vernisajul având loc sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10:00.

Expozanți fotografie: Adrian Crapciu, Ana-Maria Nichitelea, Andrei Peleanu, Cătălin Craioveanu, Dancu Nicolae, Diana Hancu, Gabriela Enache, Gabriela Oancea, Iulia Micu, Ivănuț Alexandra.
Expozanți arte plastice: Ana Postolachi, Andrei Stoian, Claudia Mărgărita, Daria Ilovan, George Șandru, Marius Soaită, Raluca Curecheriu, Raluca Pătruțiu, Ștefania Slătculescu.

Expoziție de fotografie și pictură “Rășinari în imagini” va avea vernisajul sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10:00 la Primăria comunei Rășinari.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...