Weekend super fain la Sibiu. Foodie – Street Food Cuisine, cap de afiș al evenimentelor din oraș

0 424

Un final de săptămână ce se anunță deosebit de călduros nu poate fi decât perfect atunci când îl petreci la evenimente de top. Dacă prima condiție e îndeplinită, pentru ca și a doua să fie bifată, vă spunem noi ce se întâmplă în Sibiu, ca să puteți alege cum petreceți.

’’Foodie – Street Food Cuisine’’ este sigur, sigur evenimentul ce nu trebuie ratat în acest week-end. De vineri până duminică strada Cetății se transformă în cel mai bun promotor al mâncării stradale. Veți avea de gustat din zeci de produse, așa că trebuie să începeți vizita încă de la deschidere. burger swtch.eatCe vi s-a pregătit aflați de aici. Și cum mâncarea bună merge cu muzică bună, concertele vor însoți fiecare înghițitură.

Toate truck-urile au sosit și vă așteaptă începând de vineri la Foodie – street food cuisine, pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. Ne vedem pe Cetății în 15, 16 și 17 septembrie! Detalii aici: https://goo.gl/9UTvsm Join to event: https://goo.gl/gJzBGf

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 14 septembrie 2017

Cine vă va mângâia urechile în timp ce mâncarea vă va încânta gustul, citiți aici.

Între 15 și 17 septembrie, trăiește experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Atmosferă unică și concerte cu The Noise, Les Elephants Bizarres, Omelette, GOLAN, Yelllow și Sarmalele Reci. Te așteptăm la Foodie – street food cuisine pe strada Cetății! Join to event: https://goo.gl/gJzBGf Detalii aici: https://goo.gl/9UTvsm

Publicată de Ora de Sibiu pe Sâmbătă, 9 septembrie 2017

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionuț sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane, ”Man, I love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici tersasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.

Și în acest an Transylvanian Grand Prix va avea loc între 15 și 17 septembrie, la Sala Transilvania. Concursurile vor începe în fiecare zi de la ora 11 până la ora 20:30, sâmbătă de la 9 la 23:30 și duminică de la 9 la 22. Galele finale ale competiției vor avea loc sâmbătă și duminică.

Peer Gynt este un spectacol de dans contemporan ce va fi prezentat vineri sera, în deschiderea Sibiu Opera Festival. Spectacolul va avea loc la Sala Thalia de la ora 19.

Atelierul de… Meșterilit revine la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 10 și 12. Este coordonat de Aurelia Călinescu și durează o oră jumătate. Este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.

Tot la Teatrul Gong, sâmbătă de la ora 18 se joacă Aventurile lui Pinocchio, o piesă recomandată copiilor peste trei ani. Durează o oră, iar biletul costă 9 lei. Piesa se reia duminică de la ora 11.

Duminică la Biserica Evanghelică orga va răsuna din nou. Concertul susținut de Laurent Felten începe la ora 18. Intrarea costă 10 RON pentru adulți. Pentru studenți, seniori și copii până la 12 ani, biletul costă 5 RON. Inclusă este și o urcare în turnul bisericii.

Muzeul în Aer Liber va fi din nou animat duminică, pentru că e Ziua Recoltei. Ce bunătățuri vă așteaptă, aflați de aici.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.