Aleargă și pedalează pentru protejarea pădurilor virgine

Vino alături de Greenpeace la Duathlon Challenge, pe 23 Septembrie

1 284

O competiție sportivă inedită, Duathlon Challenge, va avea loc sâmbătă, 23 septembrie 2017, în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Sibiu. A șasea ediție a evenimentului aduce noutăți:


  • Două curse, una offroad și una pe asfalt. În plus față de anul trecut, Duathlon Challenge propune o cursa suplimentară de duatlon clasic pe asfalt exclusiv(alergare + bicicleta + alergare) care presupune parcurgerea următoarelor distanțe: 5 km alergare în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA, urmat de 20 km cu bicicleta (2 bucle a câte 10 km Sibiu – Rășinari pe DJ 106 A ) şi la final 2 km de alergare în Muzeu.
  • Anul acesta vor fi premiați cei mai buni atleți din cadrul companiilor sibiene, în cadrul unui clasament separat.
  • În cadrul parteneriatul încheiat cu Greenpeace România, vor fi premiați cei mai buni fundraiseri ai evenimentului.Cover Photo

În cadrul  Duathlon Challenge OFFROAD se înscriu echipe de 2 persoane care participă la concurs cu o singură bicicletă. Miza acestuia este stimularea colaborării între membrii echipei, pentru a parcurge în întregime traseul, alternând mersul pe bicicletă cu alergatul. Fiecare echipă parcurge un traseu de 20 de km prin Pădurea Dumbrava și Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.

Iubitorii de mișcare se pot înscrie la una dintre cele 9 categorii de concurs. Evenimentul va debuta începând  cu ora 09.45 (start cursă offroad),  respectiv ora 10.00 (start cursă pe asfalt). Nu vor lipsi premiile, trofeele, medaliile, muzica antrenantă și răsfățul cu mâncare tradițională românească.” a declarat Daniel Troancă directorul concursului.

Înscrierile sunt în plină desfășurare online pe: www.acceptaprovocarea.com/project-details/duathlon-challenge/.  Locurile sunt limitate!

APLICĂ AICI

#ÎmpreunăPentruPăduri

Pornind de la convingerea că sportul, sănătatea și natura merg mână în mână, sportivii înscriși în cursa de duatlon au opțiunea de a pedala și alerga pentru o cauză nobilă:

 „Anul acesta partenerul evenimentului este Greenpeace România, iar dorința noastră este de a-i implica pe iubitorii de sport și natură într-o cauză foarte importantă pentru viitorul nostru: protejarea ultimelor păduri virgine din  România și de fapt, din Europa. Orice participant la Duathlon Challenge poate deveni fundraiser pentru Greenpeace și cauza noastră, iar oricine poate susține printr-o donație sportivii / echipele care s-au înscris ca și fundraiseri pe http://greenpeace.galantom.ro/event-projects/view?id=1059.”, a declarat, Adrian Bibu, presedintele clubului organizator.

arhiva Duathlon Challenge foto Ovidiu Matiu 3
Foto Ovidiu Matiu

Proiectul este organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Parteneri de eveniment: Greenpeace România, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Travelgator.com, Albota powered by Sobis, Unimat, Aria Sport, ANDU, Explorer Sport Sibiu, Shopping City Sibiu, Decathlon, Asociația Tură În Natură și Promo Management.

Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

arhiva Duathlon Challenge foto Ovidiu Matiu 2
Foto Ovidiu Matiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. bondica abumeyangu scrie

    ce treaba are alergatul si pedalatul asta timpit cu salvatu padurii?bah daca vreti sa salvati padurea plantati pomi curatati gunoaiele umpleti adapatorile cu mincare pt animale asta inseamna salvarea padurii nu niste bezmetici care ba alearga ba se dau cu rolrlrl sau bicicletele…zau asa parca sintem timpiti….in germania nu prea fug aoia pt salvarea padurii aia nu defriseaza si planteaza.doara asa ajuti padurea nu dindu-te cu bicicleta prin padure.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...