FOTO – Rășinari așa cum nu l-ai văzut niciodată. Pozele sunt impresionante

1.464

Comuna Rășinari a găzduit în ultimele două săptămâni fotografi și pictori ce au surprins comuna în cele mai frumoase ipostate. Acțiunea sprijinită de Asociația de Înfrumusețare a Orașului Sibiu a culminat cu vernisajul expoziției din weekend-ul trecut.

Zece fotografi profesioniști și tot atâția elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și pasionați de pictură au bătut la pas Rășinariul pentru a descoperi frumusețile acestei comune, surprinzându-le în fotografii și picturi originale. Tabăra de fotografie desfășurată în cadrul Școlii de Vară de fotografie de la Rășinari a fost condusă de cunoscutul fotograf sibian, Daniel Bălțat, iar cea de arte plastice de profesorul Florin Viorel.

Rasinari asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Detalii la link-ul https://goo.gl/i9qCNQ

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 18 septembrie 2017

Expozanți fotografie: Adrian Crapciu, Ana-Maria Nichitelea, Andrei Peleanu, Cătălin Craioveanu, Dancu Nicolae, Diana Hancu, Gabriela Enache, Gabriela Oancea, Iulia Micu, Ivănuț Alexandra.
Expozanți arte plastice: Ana Postolachi, Andrei Stoian, Claudia Mărgărita, Daria Ilovan, George Șandru, Marius Soaită, Raluca Curecheriu, Raluca Pătruțiu, Ștefania Slătculescu.

Expoziția de fotografie și pictură “Rășinari în imagini” a avut vernisajul sâmbătă, 16 septembrie la Primăria comunei Rășinari. Acțiunea a fost inițiată și realizată de Asociația de Înfrumusețare a Orașului Sibiu (AIOS) cu sprijinul financiar al comunei Rășinari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.