VIDEO – A apărut o nouă metodă de escrocherie la Sibiu. Borfașul acționează mai ales la Mall

2 1.211

O nouă metodă de a fura bani este pusă în aplicare de un bărbat în magazinele din oraș. Tipul acționează după un plan bine pus la punct și a făcut deja victime la magazinele din Shopping City Sibiu.

Un bărbat aparent prezentabil a reușit performanța de a pleca dintr-un magazin cu bani în plus și asta fără să îi fure din casa de marcat sau din buzunarul cuiva. Hoțul are undeva între 45 și 55 de ani și a profitat oarecum de naivitatea unei vânzătoare de la un magazin de haine din Shopping City Sibiu.
Sub pretextul că vrea să își cumpere o pereche de șosete, bărbatul îmbrăcat la patru ace, cu cravată și aparent destul de elegant, a pus mâna pe un astfel de produs, iar apoi însoțit de o vânzătoare a mers la casă pentru a achita.
Aici a scos o hârtie de 500 de lei și a rugat vânzătoarea să o schimbe în bani mai mărunți, iar în același timp i-a dat și cei 12 lei pentru șosete. Femeia i-a dat banii schimbați și în același timp i-a dat scos și bonul pentru șosete, la casa de marcat. În acel interval de câteva secunde, borfașul a băgat rapid în buzunar suma de 170 de lei din cei 500 de lei schimbați, iar în momentul în care vânzătoarea s-a întors către el cu bonul, acesta i-a atras atenția că i-a dat bani mai puțini. Imediat i-a cerut fetei să îi dea înapoi bacnota de 500 de lei și i-a lăsat 12 lei pentru șosete. Ca să nu dea de bănuit, bărbatul s-a mai învârtit câteva minute prin magazin și apoi a plecat nestingherit.
La finele zilei de muncă vânzătoarea a constatat că are mai puțini bani în casa de marcat. Așa s-a ajuns să se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere video și s-a observat cum bărbatul cu pricina a ’’palmat’’ banii și i-a băgat în buzunar.

video

Au sesizat poliția
Proprietarii magazinului din Mall au sunat la poliție și au sesizat acestora escrocheria. ’’Imaginile de pe camerele video sunt Full HD. Se poate vedea clar cum acel bărbat își pune în practică escrocheria. Am pus imaginile video și la dispoziția poliției. Vrem să îl vadă toată lumea pe acest borfaș, ca să nu mai pățească și alții ce am pățit noi’’, spun reprezentanții magazinului de haine de la Shopping City Sibiu.
Dacă cineva îl recunoaște pe borfaș, poate să ne dea un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau să sesizeze poliția Șelimbăr, cea care a preluat cazul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. În cititor scrie

    Poliția îi prinde iar judecătorii le dau drumul. Mama ei de țară!!!!!!

  2. mihai scrie

    Ati scris bine „aparent prezentabil”. La ce moaca bronzata are, nici hainele nu-l prea ajuta sa para mai prezentabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.