UPDATE – Aproape 150 de oameni blocați pe Aeroportul din Sibiu. Peste șase ore de întârziere la charter-ul de Antalya

2 743

Aproximativ 200 de persoane sunt blocate joi seară pe aeroportul internațional din Sibiu. Oamenii trebuiau să plece în concediu în Turcia, însă avionul charter s-a defectat.

UPDATE – Zborul va fi efectuat la ora 00.40
”Vă informăm de faptul că zborul Sibiu – Antalya, cu numărul de zbor BUR 405, programat pentru plecare astăzi 21.09.2017, la ora 17:45, a fost reprogramat din motive operaționale. Zborul mai sus menționat are ora estimată de decolare 00:40, 22.09.2017”, spun cei de la Aeroportul Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Nervi întinși la maxim pentru aproximativ 150 de oameni care trebuiau să plece joi după amiază în concediu în sudul Turciei. Toți trebuiau să se îmbarce la bordul unei aeronave de tip charter, care efectuează curse pe ruta Sibiu – Antalya și retur, numai că acest lucru nu s-a întâmplat.
’’Cu cinsprezece minute înainte de zbor ne-a fost transmis că această cursă nu se mai oprerează pentru că este o defecțiune la aeronavă. Avionul este pe pistă dar nu mai poate să decoleze. Nimeni de la compania Air Bucharest nu ne oferă detalii. Am fost anunțați că zborul se reprogramează pentru ora 00.00, dar nu avem nici o garanție că așa o să fie. Suntem peste 200 de persoane aici la aeroport. Nu știm ce să facem’’, ne-a transmis unul dintre pasagerii care trebuia să plece în vacanță.
Deocamdată oamenii așteaptă, dar mulți sunt nemulțumiți și spun că o să facă plângere împotriva Air Bucharest și a agențiilor de turism de la care au achiziționat aceste sejururi. ”Nu ne oferă nimeni nimic. O apă sau un sandwich… Suntem ignorați total”, mai spun oamenii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. hop scrie

    ca la noi,nimeni nu da socoteala , traiasca partidul !

  2. Cristi scrie

    Vai de cozonacul lor de milogi! Aşteaptă să li se dea apă şi mâncare de pomană…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.