Turneu de fotbal cu scop caritabil. Se strâng bani pentru un băiețel cu autism și mama lui bolnavă

1 142

Asociatia Sportiva Euro Sport Sibiu invita companiile din oras sa se inscrie la Cupa Firmelor – un turneu umanitar de mini fotbal. Evenimentul sportiv se va desfasura in perioada 23-24 Septembrie, la baza sportiva Top Of The Footbal (Str. VasileMilea), scopul principal fiind strangerea de fonduri pentru Darius.

Darius are doar 10 ani, iar in 2012, in urma cu 5 ani, a fost diagnosticat cu autism infantil. Cu ajutorul Centrului pentru copii cu autism – Fundatia UCOS, Darius a inregistrat progrese din punct de vedere al achizitiilorsi al limbajului. Cu toateacestea, insa, copilul este crescut doar de mama sa, si ea bolnava, care asigura singura conditiile necesare unui trai decent. In luna martie, mama lui Darius a suferit o interventie chirurgicala la Institutul Oncologic din ClujNapoca, urmata de sesiuni de chimioterapie, cu efecte severe.

Astfel, sunt invitate cat mai multe companii sibiene sa se inscrie la turneu, companii care sa isi doreasca sa imbine sportul cu distractia, sa sporeasca spiritul de echipa, dar mai ales care sa contribuie direct la crearea unor conditii de trai mai bune pentru Darius si mama sa, pentru ca acestia sa isi poata continua tratamentele.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Cosmin Stanciu scrie

    Voi publicati articolul in 25 septembrie ca sa promovati un eveniment care s-a si incheiat???
    Cum vine asta???

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...