fc hermn

FC Hermannstadt debutează în Cupa României, în deplasare, cu Industria Galda. Meciul se va disputa miercuri, 4 octombrie, pe terenul echipei din judeţul Alba.

Echipa sibiană intră în competiţia KO din turul al patrulea al fazei naţionale, împreună cu încă 17 echipe din liga 2 (Ripensia si Ştiinţa Miroslava au intrat inca din turul 3) şi va întâlni o formaţie din Seria a V-a a Ligii 3, Industria Galda, aşa cum a stabilit astăzi Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal.
Duelurile programate în această fază a Cupei României se vor desfăşura într-o singură manşă, în zilele de 3 şi 4 octombrie, de la ora 14:30.
Partida dintre Industria Galda şi FC Hermannstadt se va disputa miercuri, 4 octombrie, pe terenul echipei din judeţul Alba.
„Aşa cum am spus în mai multe rânduri, tratăm şi această competiţie cu maximă seriozitate. Ne dorim să avansăm cât mai mult în Cupa României. Mergem la Galda numai cu gândul la calificare” a declarat preşedintele clubului sibian, Teodor Birţ.
Până la meciul cu Industria Galda, FC Hermannstadt joacă în campionat, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00, la Oradea, cu Luceafărul, un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii 2.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns