FC Hermannstadt în fața celei mai grele deplasări de până acum în liga 2

0 220

Antrenorul secund al echipei sibiene a vorbit într-o conferință de presă, despre următorul meci de campionat, cel de la Oradea. Beza consideră că această deplasare este cea mai dificilă din tur, dar crede că jucătorii săi au „cheile” potrivite pentru a obține toate cele 3 puncte cu Luceafărul.

„Ne așteaptă un meci dificil. Probabil e cea mai grea deplasare, pentru că întâlnim o echipă bună a campionatului, chiar dacă locul pe care-l ocupă acum în clasament nu dovedește acest lucru. Ca de fiecare dată, vom încerca să câștigăm toate cele 3 puncte, dar nu va fi ușor. Din punctul meu de vedere, lucrurile par așezate la Oradea, chiar dacă, în urma declarațiilor fostului antrenor, par a fi ceva probleme. Luceafărul a schimbat antrenorul de 4-5 etape. E o echipă bună, care a învins Chindia și care a fost foarte aproape să scoată un rezultat bun la Mioveni. (…) Avem atuurile noastre. În primul rând, seria jocurilor foarte bune, apoi locul în clasament, grupul pe care-l avem… Trebuie să punem în practică aceste atuuri la ora jocului”, a spus Beza.
Unul dintre jucătorii care au evoluat meci de meci din momentul în care s-a transferat la FC Hermannstadt, Andrei Hergheligiu, revine cu această ocazie la Oradea. El a început sezonul la Luceafărul, echipă de care s-a despărțit în momentul în care oficialii din acea perioadă ai clubului respectiv au anunțat retragerea echipei din campionat.
„Sper să joc și să marchez, să îmi ajut echipa. Nu am nicio poliță de plătit. Am plecat în momentul în care am fost anunțat că echipa se desființează. Mi-am luat carnetul și am plecat. Acum văd că nu s-a mai desființat, joacă în continuare. Majoritatea jucătorilor au rămas. Au apărut doi sau trei jucători noi doar”, a declarat Hergheligiu, care a mai adăugat că nu a avut niciun fel de probleme cu acomodarea la Sibiu.
La fel de bine s-a integrat în lotul echipei FC Hermannstadt și fundașul central Ionuț Stoica, cel care e folosit meci de meci în centrul defensivei: „M-am adaptat foarte repede. Băieții m-au primit cum se cuvine. Ne-au ajutat și rezultatele să facem un grup așa cum trebuia”.
Meciul dintre Luceafărul și FC Hermannstadt, din etapa a X-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11:00. Înaintea acestuia, echipa sibiană este lider, cu 24 de puncte, în vreme ce orădenii ocupă penultimul loc, cu 5 puncte.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.