foto – camion lovit în plin de un tren. șoferul nu s-a asigurat la trecere de cale ferată

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață în jurul orei 7.30 în județul Mureș. Mecanicul de locomotivă și un pasager din tren au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Mureş, între un camion şi un tren de călători, după ce şoferul camionului a traversat calea ferată în apropierea staţiei Reghin fără să se asigure şi fără să respecte indicatoarele, anunță News. Potrivit CFR Călători, accidentul a avut loc în jurul orei 7.30, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrare în staţia Reghin. Trenul regio 4542 Târgu Mureş – Deda a intrat în coliziune cu un camion al cărui şofer a traversat linia de cale ferată fără să se asigure, nerespectând indicatorul „crucea SF Andrei”.
În urma accidentului, mecanicul de locomotivă şi un pasager au primit îngrijiri medicale. Ceilalţi pasageri ai trenului şi-au continuat călătoria, fiind preluaţi de maşini, iar echipele feroviare de intervenţia vor elibera linia de tren.foto – camion lovit în plin de un tren. șoferul nu s-a asigurat la trecere de cale ferată
Reprezentanţii CFR anunţă că li se va restitui contravaloarea biletelor pentru restul călătoriei, conform regulamentului. „Trag un semnal de alarmă şi fac apel către toţi conducătorii auto să respecte avertizările/regulile de traversare la trecerile la nivel cu calea ferată şi să acorde importanţa şi atenţia cuvenită acestora. De respectarea regulilor de circulaţie depind vieţi. Vieţile oamenilor, ale celor care călătoresc în aceeaşi maşină cu ei şi, nu în ultimul rând, vieţile celor care se află în tren”, a declarat Iosif Szentes, Directorul General al CFR Călători.

Ultima oră

Comentariul meu