masina politie

Un agent de poliție a ajuns la spital după ce mașina cu care se deplasa către un accident a fost lovită de un alt autoturism condus de o șoferiță.

Doi poliţişti care se îndreptau spre o intervenţie în urma unui apel la 112, aflându-se în autospeciala de Poliţie, au fost implicaţi, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier, unul dintre agenţi fiind rănit, anunță News. Potrivit comisarului Ionuţ Epureanu de la IPJ Suceava, accidentul s-a produs în localitatea Marginea.
Doi agenţi de la postul de poliţie din localitate se îndreptau cu maşina de serviciu spre un caz semnalat la 112. Autospeciala de Poliţie era cu semnalele acustice şi luminoase pornite. La un moment dat, în depăşire, dintr-o coloană de maşini a ieşit un autoturism condus de o şoferiţă ce a încercat să vireze stânga pe un drum lateral fără să acorde prioritate maşinii de Poliţie.
Agentul a încercat să evite impactul, însă, în cele din urmă a lovit maşina condusă de femeie.
În urma impactului, unul dintre poliţişti a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Tot la spital, a ajuns şi şoferiţa implicată în accident, care a suferit un atac de panică. De asemenea, un copil care se afla în maşină cu femeia şi cel de al doilea poliţişti au fost consultaţi de medici, însă aceştia nu au păţit nimic. Autospeciala de Poliţie a fost grav avariată în urma accidentului. foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns