VIDEO – Gest impresionant la Mânăstirea Sădinca. Vând două tractoare și o mașină ca să ajute un bolnav de cancer

1.378

Părintele David Stoica de la mânăstirea Sădinca din Sibiu îndeamnă toți enoriașii să ajute un tânăr bolnav de cancer cu donații. Preotul a decis să vândă două tractoare și o mașină al mânăstirii ca să îl ajute pe acesta.

David Stoica a postat pe pagina de Facebook a mânăstirii Sădinca din județul Sibiu, un mesaj video prin care roagă toți credincioșii să ajute un tânăr cu donații, acesta fiind bolnav de cancer. Preotul care la rândul său suferă de o boală incurabilă a decis să vândă un exacator din curtea mânăstirii pentru a face o donație consistentă pentru tânărul ce necesită urgent o intervenție chirurgicală, iar aceasta poate fi făcută doar peste Ocean în Statele Unite ale Americii.

https://www.facebook.com/manastireasadinca/videos/1296181463843159/

’’Parintele David vinde doua tractoare si o masina de la Manastirea Sadinca, pentru a face rost de bani si a ajuta acest om, macar cu o parte din suma. Va rugam, cei care doriti sa cumparati masinile sau sa donati bani, luati legatura cu Parintele Filip de la Manastirea Sadinca. Tel. 0761.061.379. CONTUL ING PENTRU DONATII PENTRU MANASTIREA SADINCA SI PENTRU A AJUTA ACEST OM BOLNAV ESTE: RO021INGB0000999905360998 (RON) deschis la ING BANK’’, se arată în anunțul postat pe Pagina de Facebook a mânăstirii din județul Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.