vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

Cea de a II-a ediție a Vinfest aduce în 7-8 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș 13 crame reprezentative din România și Republica Moldova. Șase trupe și artiști cunoscuți de jazz vor concerta în cele două zile ale evenimentului de pe strada Cetății. Cheef Marius Rafa & Masters of Flames gătesc mâncăruri alese ce se potrivesc perfect cu vinurile bune.

Pentru al II-lea an consecutiv povestea vinului se spune și la Sibiu. Strada Cetății găzduiește în perioada 7-8 octombrie un eveniment unic, în cadrul căruia ”sărbătoritul” principal este un produs atât de dezirabil tuturor: vinul.
Astfel sibienii și iubitorii vinului deopotrivă sunt invitați să participe în cel de al II-lea weekend din octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș – strada Cetății – la VINFEST. Aici își dau întâlnire preț de două zile producători de vin din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova.vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiu
Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST.vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiuToate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Cricova.
Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu, în 7-8 octombrie de la 10.00 la 22.00.vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiu

Concerte jazz cu artiști de top
Se știe că vinul bun merge mână în mână și cu muzica de calitate. Tocmai de aceea organizatorii aduc la cea de a II-a ediție a VINFEST, șase trupe și artiști de top din muzica jazz. Spre seară pe scena amenajată în cadrul evenimentului, vor fi concerte de excepție.vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiu Sâmbătă de la ora 18.00 aveți întâlnire cu ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON și CUIBUL, iar duminică de la aceeiași oră vor concerta RUBIE, HELEN și JAZZYBIT.

Live cooking show cu Marius Rafa & Masters of Flames
Anul acesta pe lângă vinuri și concerte alese pe sprânceană, cine ajunge la VINFEST o să aibă parte și de o surpriză gastronomică desăvârșită. Gurmanzii sunt invitați să deguste din mânăcărurile speciale gătite de Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la ’’MASTERS OF FLAMES”. vinuri bune, crame de soi și concerte de top la vinfest – pe cea mai frumoasă stradă din sibiuDemonstrațiile culinare cuprind în special mâncăruri alături de care merg savurate vinurile de la cele treisprezece crame participante.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: VINFEST. 

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu