Dosare penale pentru doi frați – Unul a făcut accident, celălalt a mințit poliția. Ambii beți și fără permis

390

În data de 30 septembrie, în jurul orei 15,00, în localitatea Ighișu Vechi, un conducător auto care circula pe DJ 106 a acroșat un atelaj hipo staționat pe partea carosabilă, părăsind apoi locul evenimentului.

În timpul cercetărilor pentru identificarea conducătorului auto, polițiștii au oprit pentru control un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Alțâna, despre care polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere.
De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, cel aflat la volan a avut rezultatul de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În continuarea investigațiilor privind producerea evenimentului rutier, polițiștii au concluzionat că cel care a condus autoturismul ce a acroșat atelajul este chiar fratele celui de mai sus, în vârstă de 21 de ani, cu același domiciliu.
Acesta din urmă s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Agnita în jurul orei 18,00, declarând faptul că a condus și a provocat evenimentul în cauză, în condițiile în care nici el nu deține permis, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele fiecăruia dintre cei doi frați, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi