Mesaj pentru studenți de la conducerea CJ Sibiu la începerea noului an universitar

205

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu le dorește studenților multă sete de cunoaștere în noul an universitar, pentru că numai așa, spune ea, ăși vor putea clădi un viitor pe baze solide.

”La startul unui nou an universitar, gândurile noastre se îndreaptă către studenţii care păşesc pragul universităților sibiene şi către profesorii care le asigură nu doar formarea profesională, ci îi şi motivează ca să devină oameni activi în societate. Este unanim recunoscută importanţa pe care învăţământul superior sibian o are în dezvoltarea judeţului Sibiu, sub toate aspectele – economică, administrativă, a serviciilor medicale, a culturii şi altele. De aceea cred că Universitatea „Lucian Blaga”, alături de Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, la care s-au alăturat universităţile particulare, au un rol important în formarea de tineri specialiști, resursa umană a viitorului.

Vă doresc un an universitar caracterizat de dorința de cunoaștere şi învățare, dar și de implicare în viaţa comunităților locale, în oportunități de practică și voluntariat prin care să vă dezvoltați abilitățile de lucru și să aduceți un spirit inovator în proiectele care se implementează în județul Sibiu. Mult succes în noul an şi vă asigur că aveți în Consiliul Judeţean Sibiu un partener în activitatea dumneavoastră.”, le transmite Daniela Cîmpean studenților sibieni.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.