VIDEO Bilanțul atacului din Las Vegas- 50 de morți și 200 de răniți. Atacatorul a fost lichidat

341

Potrivit presei din Statele Unite, numărul celor decedați în urma atacului din Las Vegas se ridică la 50. Numărul răniților este de 200, unii dintre ei aflându-se în stare foarte gravă.

Joseph Lombardo, şerif al poliţiei din Las Vegas, a confirmat identitatea suspectului ce a deschis focul la un festival de muzică din Las Vegas, informează The Guardian.
Suspectul ce a fost împuşcat de poliţie este Stephen Paddock.
Înainte ca identitatea suspectului să fie dezvăluită de poliţie, presa a vehiculat că atacatorul ar fi fost Geary Danley.

https://youtu.be/OjsbyJHzFq4

Potrivit poliţiei, Paddock ar fi acţionat singur şi se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.
Autorităţile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliţia nu a transmis însă detalii în privinţa eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind ”un asociat” al atacatorului.
Poliţia Metropolitană din Las Vegas a precizat că suspectul, un locuitor din Las Vegasul, a fost ucis de forţele de ordine.
Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, miliardarul înregistrând pe telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.

 

Fostul jucător de poker a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat şocat că o tânără, care se afla la câţiva metri de el, a fost împuşcată în cap.
”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

Sursa www.mediafax.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.