VIDEO – Republica SADU: „Ce caută polițistul pe raza comunei? … Să nu mai vină să dea amenzi la oameni!’’

0 628

Într-o ședință de la Primăria Sadu, un consilier local a cerut nici mai mult nici mai puțin să fie interzisă venirea în localitate a polițiștilor de la rutieră din Cisnădie sau Sibiu. Doleanța a fost prezentată chiar în ședința de consiliu local al comunei.

Vă vine să credeți sau nu, un consilier local din Sadu s-a supărat foc tare că polițiștii de la Rutieră vin în comună și fac ravagii. Omul e supărat tare că poliția are ’’tupeul’’ să aplice legea, adică să rețină permisele șoferilor care se urcă băuți la volan sau să sancționeze pe cei ce merg cu mașinile neînmatriculate pe drumurile publice din Sadu. „Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună <Domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi şi pe cine cauţi în comună>. Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii”, a declarat consilierul, în cadrul ședinței din 7 septembrie.

Să interzicem poliția în republică!Republica Sadu…Un consilier local din com. Sadu jud. Sibiu, este supărat foc pentru că el nu știe când vine poliția în comună, să-i prindă pe cei care nu au permis ori nu au vehiculele înmatriculate, astfel că a pus problema pe ordinea de zi a Consiliului Local.Mai jos vă prezentăm un extras din ședința publică a Consiliului Local al com. Sadu, din data de 07.09.2017, unde aveți ocazia să ascultați „zicerile” alesului local!Iată unul din motivele pentru care noi susținem pachetul legislativ inițiat de MAI pentru întărirea autorității polițistului!

Publicată de SNPR DECUS pe Duminică, 1 octombrie 2017

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.