Daniela Cîmpean, mesaj de Ziua Unității Germane

0 411

Ziua Unității Germane este sărbătorită în fiecare an pe data de 3 octombrie. Cu această ocazie, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a transmis un mesaj comunității germane.

”Cele mai calde urări de bine le îndreptăm pe 3 Octombrie poporului german și întregii comunități etnice germane din Județul Sibiu, cu ocazia Zilei Unității Germane. Relațiile de cooperare româno-germană au marcat anul acesta momente cu o încărcătură aparte. Ne-am bucurat în vară de prezența cea  mai numeroasă înregistrată până acum la Sibiu la Întâlnirea Sașilor de pretutindeni, un eveniment emoționant care i-a strâns laolaltă pe toți cei cu inima aproape de Transilvania. Așa cum amintește președintele României Klaus Iohannis, aniversăm 50 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-germane și 25 de ani de la semnarea Tratatului privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.
PentruJudețul Sibiu, cooperarea economică cu Germania este de importanță majoră, iar investițiile germane contribuie la dezvoltarea durabilă a județului, având sprijinul constant al Consulatului German la Sibiu. Ne preocupăm să asigurăm toate condițiile ca această cooperare să continue și să prospere.”, este mesajul transmis de Daniela Cîmpean.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.