FOTO – Liviu Dragnea așteptat cu cătușe la instanța supremă. A plecat flancat de bodyguarzi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mers marți la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, acolo unde s-a reluat de la zero procesul în care este acuzat de abuz în serviciu. Câțiva protestatari l-au așteptat cu cătușe, iar la plecare președintele social democraților a fost flancat de mai mulți susținători aduși de Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a ieşit, marţi după-amiază, după aproximativ patru ore, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a reluat de la zero procesul în care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, anunță News. El a fost aşteptat de mai multe persoane aduse de către Codrin Ştefănescu şi şi-a făcut cu greu loc printre jurnalişti, care l-au însoţit şi asaltat cu întrebări de la ieşirea din sediul ICCJ şi până la maşină. Aceasta după ce la sosire a fost aşteptat de un grup de contestatari care agitau o pereche de cătuşe.
Liviu Dragnea a plecat de la Înalta Curte de Csasaţie şi Justiţie după aproximativ patru ore, fiind aşteptat de către mai mulţi susţinători, în frunte cu Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD.
Liderul PSD a fost asaltat de jurnalişti şi şi-a făcut cu greu loc să ajungă până la maşină.
Vizibil iritat, preşedintele PSD a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.
La un moment dat, întrebat despre prezenţa susţinătorilor săi la ICCJ, el a exclamat: „Nu ştiu cine sunt (…) Eu am stat în instanţă. Nu ştiu cine i-a chemat nici pe cei de acum, nici pe cei de dimineaţă (…) Nu pot să plec din cauza dumneavoastră”.
Ulterior, Codrin Ştefănescu a adus lămuriri despre prezenţa sa şi a celorlalte persoane la sediul ICCJ, susţinând că sunt „colegi vechi din PSD”.
„Sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai revoluţiei (…) Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu.
Dragnea a ajuns la sediul instanţei supreme în jurul orei 13.00 şi a fost aşteptat la intrarea în clădire de aproximativ zece persoane care au scandat împotriva acestuia şi au strigat „La puşcărie cu tine!”. De asemenea, oamenii au agitat cătuşe.

liviu Dragnealiviu dragnea catuseliviu dragnea scandal
Comentarii (0)
Comentează