santier autostrada

Liderul PSD-ului a declarat miercuri în cadrul unei vizite făcută la Uzinele Dacia din Argeș, că tronsoanele autostrăzii peste munți între Sibiu și Pitești se vor licita până la finele lui noiembrie 2017.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în cadrul unei vizite făcute alături de Călin Popescu-Tăriceanu la uzinele Dacia de la Piteşti, că licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu este deja organizată, urmând ca restul de patru tronsoane să fie licitate în noiembrie, anunță ZF. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că, printre subiectele discutate la întâlnirea cu conducerea Dacia Renault, au figurat şi proiectele de infrastructură, îndeosebi cel al autostrăzii Piteşti-Sibiu.
”Ministrul Transporturilor ne-a informat pe mine şi pe prim-ministru că pe primul tronson, Piteşti-Curtea de Argeş, licitaţia a fost deja organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze documentaţia şi să se scoată la licitaţie, proiectare şi execuţie undeva prin noiembrie”, a spus Liviu Dragnea.
Tiot pentru noiembrie se preconizează şi licitarea tronsoanelor pentru drumul expres Craiova-Piteşti. ”S-a discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeş care este foarte necesar pentru fabrică şi pentru restul de centură ocolitoare a Piteştilor”, a mai spus Dragnea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. sta poporul asta cu gura cascata si bate din palme fericit ca….uite…ce oameni iubitori de Patrie ne conduc(citeste… mint, fura, inseala…)cu abnegatie,cu spirit patriotic…nu ne mai tineti de Prosti !!!!!