Liviu Dragnea la Pitești: Licitația tronsoanelor autostrăzii Sibiu – Pitești are loc în noiembrie

1 311

Liderul PSD-ului a declarat miercuri în cadrul unei vizite făcută la Uzinele Dacia din Argeș, că tronsoanele autostrăzii peste munți între Sibiu și Pitești se vor licita până la finele lui noiembrie 2017.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în cadrul unei vizite făcute alături de Călin Popescu-Tăriceanu la uzinele Dacia de la Piteşti, că licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu este deja organizată, urmând ca restul de patru tronsoane să fie licitate în noiembrie, anunță ZF. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că, printre subiectele discutate la întâlnirea cu conducerea Dacia Renault, au figurat şi proiectele de infrastructură, îndeosebi cel al autostrăzii Piteşti-Sibiu.
”Ministrul Transporturilor ne-a informat pe mine şi pe prim-ministru că pe primul tronson, Piteşti-Curtea de Argeş, licitaţia a fost deja organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze documentaţia şi să se scoată la licitaţie, proiectare şi execuţie undeva prin noiembrie”, a spus Liviu Dragnea.
Tiot pentru noiembrie se preconizează şi licitarea tronsoanelor pentru drumul expres Craiova-Piteşti. ”S-a discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeş care este foarte necesar pentru fabrică şi pentru restul de centură ocolitoare a Piteştilor”, a mai spus Dragnea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. hop scrie

    sta poporul asta cu gura cascata si bate din palme fericit ca….uite…ce oameni iubitori de Patrie ne conduc(citeste… mint, fura, inseala…)cu abnegatie,cu spirit patriotic…nu ne mai tineti de Prosti !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...