cooper csu sibiu
FOTO - CSU Sibiu / Facebook

Baschetbaliștii sibieni încep seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin cu o deplasare pe terenul Oradiei, astăzi, de la 19:30. Partida va fi transmisă LIVE pe Digiport.

BC CSU Sibiu joacă astăzi prima etapă a Ligii Naționale, după seria meciurilor oficiale din calificările Fiba Europe Cup. După ce sezonul anterior l-au încheiat cu seria din finala mică cu Oradea, baschetbaliștii sibieni debutează tot cu orădenii, la începutul noului sezon. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu și Christopher Cooper au declarat:
”Oradea este, ca și în ultimele trei sezoanele, una dintre echipele favorite la câștigarea titlului. Va fi un meci foarte greu, în care noi va trebui să depunem extrem de multă energie pentru a ține aproape de ei. Să sperăm că avem puterea necesară, vom fi mai organizați, pentru că am lucrat pentru asta, și vom reuși un meci bun. Ne dorim să dăm o replică bună și să arătăm că și noi ne dorim câștigarea unui trofeu sezonul acesta”, a declarat Dan Fleșeriu,antrenor BC CSU Sibiu.
”Echipa noastră s-a pregătit bine, face zi de zi progrese în jocul de echipă, și abia așteptăm partida de la Oradea. Va fi un meci mare și sperăm să ne întoarcem cu o victorie. Va fi cu siguranță un meci greu, dar mergem acolo cu mentalitate de învingători, vom da totul pe teren și ne dorim să oferim fanilor noștri un spectacol nemaipomenit”, a spus Cooper.
În partida din această seară, va îmbrăca tricoul oficial și Andrei Petică. Jucătorul de 24 de ani, care măsoară 1,92 m vine de la Galați și este unul dintre jucătorii care s-a antrenat deja, din perioada de presezon, alături de BC CSU Sibiu.
Partida din această seară, din deplasare de la Oradea, este programată pentru ora 19:30 și va fi transmisă LIVE de DigiSport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns