5 tone de sare aruncate pe Transfăgărășan – Se circulă ca iarna

Circulația pe  Transfăgărășan se defășoară greu între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă. Pe acest sector de drum, deși carosabilul este curățat, din cauza viscolului și ceții vizibilitatea este redusă semnificativ.

În intervalul, 07.10.2017, ora 17:00 – 08.10.2017, ora 07:00, drumarii au intervenit pe Transfăgărășan (DN 7C), Transalpina (DN 67C) și pe DN 1A (Cheia) cu 5 utilaje și au răspândit 5 tone de material antiderapant (sare).

Șoferii sunt sfătuiți să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, se recomandă echiparea mașinilor pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în această perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

aglomeratie transfagarasanzapada transfagarasan
Comentarii (0)
Comentează