defectiune apa canal conduca
Foto Arhivă

SC Apa Canal SA Sibiu anunta ca una din cele doua magistrale ce alimenteaza cu apa bruta Uzina „Dumbrava” Sibiu din Barajul Gura Raului a cedat astfel incat, in momentul de fata statia de tratare proceseaza o cantitate scazuta de apa.

Aductiunea apartine Sistemului de Gospodarire a Apelor Sibiu si asigura 70 % din necesarul de apa al Uzinei ” Dumbrava”. Au fost mobilizate echipe de interventie in vederea repunerii in functiune a acestei importante magistrale de apa, „Apa Canal” SA Sibiu asigurand suport tehnic si tinand in permanenta legatura cu furnizorul de apa bruta.
Uzina de tratare apa „Dumbrava” mai este alimentata de o aductiune DN 600 din Barajul de la Gura Raului si o alta din sursa Sadu, fapt ce va permite functionarea statiei la o capacitate scazuta.
„Apa Canal” SA Sibiu precizeaza ca in functie de durata interventiei dar si a consumului de apa din retea sunt posibile scaderi semnificative de presiune sau chiar lipsa apei in unele zone din localitatile alimentate cu apa potabila din Uzina „Dumbrava”: municipiul Sibiu, orasul Ocna Sibiului, comunele Selimbar ( cu satele apartinatoare), Cristian, Sura Mare, Sura Mica, Loamnes si Pauca. „Apa Canal” SA recomanda tuturor abonatilor sa utilizeze apa cu economie. Relatii suplimentare pot fi obtinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns