csu oradea sibiu

CSU Sibiu a debutat cu dreptul în actuala ediție de campionat. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 72-73 la Oradea, victoria fiind tranșată în ultimele zece minute.

Speranțele fanilor lui CSU Sibiu de a obține un rezultat bun în compania echipei care ne-a suflat medaliile de bronz sezonul trecut au fost răsplătite. Dan Fleșeriu&Co a reușit să învingă acolo unde nu prea au învins multe echipe în ultimele trei sezoane.
Sibiul a trecut de CSM Oradea, după un meci extrem de încrâncenat. Monyea Pratt a făcut un meci senzațional, evoluția americanului fiind de departe una decisivă pentru soarta partidei.
Cele două echipe au mers cap la cap în primul sfert și chiar și în al II-lea. Sfertul trei a fost al gazdelor care la un moment dat aveau 10 puncte avantaj (50-40). A venit însă ultimul sfert în care Sibiul a recuperat punct după punct și a trecut în avantaj în ultimele secunde, iar până la urmă finalul a fost fericit, 72-73 pentru echipa lui Dan Fleșeriu. Trebuie remarcat și apetitul de joc a lui Capers, cel care a fost de altfel și cel mai bun marcator din tabăra grupării sibiene.csu la oradeaDupă meci antrenorul orădenilor nu și-a ascuns dezamăgirea pentru înfrângere.’’Campionatul este doar la început. E de abia prima etapă și nu are o importanță din punct de vedere al clasamentului, însă poate avea din punct de vedere al moralului. Am dorit să începem campionatul cu o victorie, dar iată că nu am reușit să o obținem”, a spus după meci antrenorul Cristi Achim, de la CSM Oradea.galerie csu
Sibienii au fost încurajați la Oradea și de un grup de aproximativ 30 de fani.

CSU Sibiu:
Capers 24, Pratt 13, Paliciuc 2, Laser 16, Riley 10, Williams 8.
FOTO: CSM Oradea – Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns