Detalii noi despre avaria de la magistrala de apă a Sibiului. Localitățile afectate

0 420

Din cauza avariei majore la conducta de aducțiune DN 1000 a cărei remediere necesită o perioadă mai mare de timp și lucrări de mare complexitate, SC Apă Canal SA Sibiu a restricționat alimentarea cu apă a comunei Șelimbăr cu localitățile Veștem, Mohu și Bungard ( cu excepția zonei Centrului Comercial ), a comunei Șura Mare, precum și în cartierul Arhitecților din Cisnădie.

Lucrările de remediere a aducțiunii Cibin 2, realizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Sibiu, cu suportul ”Apă Canal” SA sunt estimate a dura până în jurul orelor 22,00.

Din cauza aportului scăzut de apă în Uzina de apă ”Dumbrava”, este posibil ca în această după-amiază sa se înregistreze puternice scăderi de presiune în întreg municipiul Sibiu și chiar lipsa totală a apei potabile în zona înaltă a orașului. Lipsa apei va fi resimțită și în localitățile Ocna Sibiului, Șura Mică, Cristian, Păuca, Loamneș și Mândra.

După încheierea lucrărilor de remediere, repunerea sub presiune a magistralei de transport apă brută, reintrarea în parametrii a instalațiilor de tratare și reumplerea rezervoarelor de înmagazinare sunt procese de durată, astfel încât furnizarea la parametrii normali va fi posibilă în dimineața zilei de marți, 10 octombrie ac.

”Apă Canal” SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților pentru disconfortul creat independent de voința sa.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.