Ora de Sibiu
Știri în direct

Poftiți la handmade, ateliere de creație și voie bună la Festivalul Creative Buzz de la Forumul German

0 303

Dragostea pentru artă adună meșterii populari, dar și împătimiții de creații unice la cea de-a 14 – a ediție a festivalului de hand-made Creative Buzz, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie la Forumul German din strada General Magheru nr 1-3.

Cei 40 de expozanți și artiști din toată țara își vor demonstra creativitatea și talentul românesc, întâmpinând vizitatorii cu lucruri frumoase, produse lucrate manual, patiserie de casă, demonstrații live, dar și ateliere pentru copii.

Ca de fiecare dată organizatorii acordă o atenție deosebită copiilor din centrele de plasament ale orașului. Și la această ediție, cu ajutorul fondurilor care vor fi strânse în cadrul festivalului vor fi organizate ieșiri cu acești copii și vor fi acoperite o parte din costurile materialelor folosite de voluntarii de la Asociația de poveste în cadrul activităților cu copiii.

Creative Buzz este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă, iar accesul la festival este gratuit. Este deschis între orele 10 și 20.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">