baschet csu cluj 37 1

BC CSU Sibiu reușește o victorie frumoasă, în această seară, într-o sală umplută la refuz de suporterii care și-au susținut frenetic favoriții. Galben-albaștri au învins vicecampioana României la o diferență de 14 puncte.

După un început neconvingător al jucătorilor noștri, conduși în primele două sferturi de către cei de la CSM Steaua Eximbank sibienii au revenit de la vestiare dornici să întoarcă rezultatul. Au și reușit, grație unor execuții aclamate îndelung de suporterii galben-albaștrii. Chiar dacă în prima parte a partidei, CSM Steaua Eximbank reușea să conducă echipa noastră la 12 puncte diferență, sfertul al 3-lea a fost cel în care BC CSU Sibiu a întors rezultatul iar în ultimul sfert a condus chiar și cu 18 puncte. La finalul partidei BC CSU Sibiu a învins CSM Steaua Eximbank, scor 88-74 (17-24, 19-15, 28-14, 24-21). Înaintea pauzei mari, Kevin Capers a căzut pe parchet și s-a accidentat destul de grav la genunchiul stâng.

După terminarea partidei, Dan Fleșeriu a comentat evoluția echipei, care în prima parte a fost destul de relaxată. ”Am început destul de moale partida, probabil crezând că e suficient ce am reușit la Oradea. Este evident că nu este suficient și că ne trebuie mult mai multă determinare în joc. După pauză am revenit de la vestiar cu un alt tonus, iar efort s-a dovedit a fi suficient pentru a câștiga meciul. Nu a fost un meci spectaculos, ci unul extrem de fizic, din care noi, se pare, am pierdut și un jucător și nu știm momentan cât de gravă e accidentarea. Încă tranziția nu e nici la jumătate cât aș vrea să fie, încă echipa nu e construită pentru că modificăm destul de mult individual. Am jucat cu mai multe assist-uri decât la Oradea, dar mai avem extrem de mult. Oricum meciurile importante încep în Top 6 și în Playoff. De obicei, echipele pe care le-am condus eu, nu câștigau la începutul campionatului.  Mă bucur că am câștigat, dar mai avem extrem de mult de lucru”, a spus Dan Fleșeriu la finalul partidei

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 22p, Monyea Pratt 19p, DeAngelo Riley 13p, Christopher Cooper 9p, Kevin Capers 8p, Radu Paliciuc 8p, Mirel Dragoste 6p, Lawrence Kinnard 3p.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu joacă în deplasare cu BC SCM Timișoara, luni, 23 octombrie 2017, de la ora 18:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu