VIDEO FOTO Incendiu puternic la un depozit în Vaslui. Zeci de pompieri au intervenit

0 606

Peste optzeci de pompieri cu unsprezece autospeciale au intervenit la un incendiu de la depozit de mase plastice ce a izbucnit la Vaslui.

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice, lacuri şi vopseluri din Vaslui, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, anunță News și Antena 3. Prefectul de Vaslui, Eduard Popică, a declarat, sâmbătă, că incendiul a fost lichidat după mai multe ore, dar încă mai există zone din care iese fum, astfel încât echipajele rămân în zonă pentru supraveghere. Anterior, Popică declarase că nu se pune problema evacuării populaţiei din cauza fumului degajat de incendiul de la depozitul de mase plastice şi vopseluri, întrucât la măsurătorile Gărzii de Mediu nu s-au relevat depăşiri ale indicilor.
Incendiul de la depozitul de mase plastice şi vopseluri din Vaslui a fost lichidat, dar încă mai există zone din care iese fum, astfel încât echipajele rămân în zonă pentru supraveghere. Autorităţile vor încerca să stabilească de la ce a pornit focul, iar specialişii în construcţii trebuie afle dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată.incediu vaslui 2Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popică, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că incendiul de la depozitul de mase plastice şi vopseluri a fost lichidat, dar echipajele rămân în zonă pentru supraveghere.
Încă mai sunt zone care fumegă şi se lucrează pentru îndepărtarea reziduurilor pentru a evita reaprinderea.

Popică a precizat că pompierii şi poliţiştii au demarat cercetarea pentru a stabili cauzele producerii incendiului, iar specialiştii în construcţii au fost chemaţi pentru a stabili dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.