FOTO – Tălmăcel plin de gunoaie. Localnicii nu au contracte de salubritate

869

Tălmăcel se transformă încet încet într-un mare coș de gunoi. Și asta din cauza localnicilor care refuză să încheie un contract cu firma de salubritate și astfel aruncă gunoiul pe unde apucă.

Străzile și malul râului din Tălmăcel sunt acoperite de gunoaie. O parte a localnicilor sunt nemulțumiți de acest lucru, dar cealaltă parte, spune primarul, este responsabilă de situație.

”Într-adevăr mașina de gunoi a fost stricată joi și vineri, dar luni s-a reparat. Oricum, situația nu este așa din cauza asta. Peste 85% din cei din Tălmăcel nu au contract de gunoi, așa că îl aruncă pe unde apucă. Noi încercăm să îi convingem să își încheie contract, dar nu ai cu cine discuta”, spune Nicolae Basarabă, primarul din Tălmaciu.

gunoiae talmacel

Edilul spune că încearcă să adune cât mai mult din gunoaiele aruncate la întâmplare în Tălmăcel, și că orele de muncă în folosul comunității așa se desfășoară. ”Am pus și coșuri de gunoi, i-am îndemnat să nu mai arunce pe jos, le-am dat saci de gunoi…încercăm să îi civilizăm, dar e greu ca unii să facă și alții să strice”, spune primarul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.