Începe Târgul de Cariere în Sibiu – Zeci de companii, mii de joburi și concursuri cu premii

1.156

Peste 45 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Sibiu marți și miercuri (17-18 octombrie). Evenimentul are loc la Ramada Hotel și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională.

Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, Speed Challenge și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

În ce domenii recrutează companiile
“Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere Sibiu sunt în domeniile IT, Retail, Industrie și Automotive, Software De-velopment și Servicii Clienți. Asta nu înseamnă că vor fi neglijate și celelalte spe-cializări”, declară Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.
Se caută, printre altele, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanți, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects.
„Marți și miercuri îi așteptăm la Târgul de Cariere pe sibienii care sunt în căutare de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni an-gajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 2.000 de joburi. Târgul e deschis marți și miercuri de la 10 la 17”, spune Ioana Oros, PR Managerul Târgului de Cariere.
La Târgul de Cariere Sibiu recrutează companii precum Star Transmission, Azets, Lidl, BearingPoint, Stefanini, Porsche Engineering, Bertrandt, Siemens, Penny, IN TIME, Hornbach, NTN SNR Rumlenți, Veeam, Tyssenkrupp, Elektroboit și multe altele.

Speed Challenge: ansamblarea unei cutii de viteze în 10 minute
Star Transmission și Star Assembly aduc la TdC o cutie de viteză, iar marea provocare este asamblarea ei în doar 10 minute. Este vorba de o cutie de viteză de ultimă generație cu 9 trepte de viteză. Concurenții care obțin timpul cel mai bun și fac asamblarea corect vor fi premiați.

Joacă-te și călătorește în lumea virtuală
Organizatorii îi vor ține ocupați pe candidați în zonele de entertainment. VR Zone este marea surpriză a ediției din acest an și este locul unde poți explora fascinanta lume virtuală cu ajutorul tehnologiei. “VR Zone va fi, cu siguranță, una dintre at-racțiile evenimentului, iar toată lumea va avea acces la această tehnologie”, de-taliază Ioana Oros, PR Manager al Târgului de Cariere.
Mai mult, cei prezenți se vor putea bucura de zona de Gaming, unde vor avea la dispoziție jocuri arcade. Tot aici se vor organiza și concursuri la fața locului.
În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de con-siliere profesională.

Vizitează Standul de Demisii
În cadrul târgului, vizitatorii se pot adresa specialiștilor în recrutare și psi-holologilor de la Standul de Demisii. Candidațiii pot cere sfaturi despre proce-durile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră.

Câștigă 500 de euro la TdC
Toți participanții care ajung la Târgul de Cariere Sibiu vor primi un talon de tom-bolă, cu ajutorul căruia se vor putea, apoi, înscrie la concursul vidaXL. Premiul constă într-un voucher de cumpărături de 500 de euro pe site-ul www.vidaxl.ro.
Târgul de Cariere Sibiu are loc în 17-18 octombrie, la Ramada Hotel. Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.