Corina Chiriac și Manfred – Dragon of Transylvania cântă la „Gala Cartofului“ de la Palatul Brukenthal din Avrig

0 832

Două staruri ale muzicii fac atmosferă la Gala Cartofului de la Palatul Brukenthal. „Săptămâna Cartofului“ de la Palatul Brukenthal din Avrig, desfășurată între 14 și 22 octombrie, nu este întâmplătoare.

Îndrăgita Corina Chiriac și legendarul artist Manfred – Dragon of Transylvania, vor susține un concert unic și extraordinar, bucurându-ne cu melodii dragi sufletului și o atmosferă de neuitat, cu ocazia celebrării „Săptămânii Cartofului“, în data de 21 octombrie, ora 18:00, la Palatul Brukenthal din Avrig.
„Am dorit ca aceste două personalități ale muzicii să ne îmbogățească atmosfera „Galei Cartofului“, deoarece Corina Chiriac este unul dintre artiștii reprezentativi ai României, fiind apreciată de toți iubitorii de muzică ușoară românească, iar Manfred Seiler este o personalitate foarte importantă pe scena muzicală internațională, el fiind fondatorul muzicii difuzate în spațiu”, relatează directorul de marketing al Palatului Brukenthal, Bernhard Moestl.manfredBiletele la mult așteptatul concert se pot achiziționa de la recepția Palatului Brukenthal sau la adresa de e-mail office@palatulbrukenthalavrig.ro, prețul acestora începând cu 10 RON. Pentru mai multe detalii despre bilete și meniurile speciale vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată sau la numărul de telefon 0726 234 417.cartofi„Săptămâna Cartofului“ de la Palatul Brukenthal din Avrig, desfășurată între 14 și 22 octombrie, nu este întâmplătoare. Chiar aici, în curtea baronului Brukenthal au fost cultivați, pentru prima dată în România, cartofii. Așadar, acest loc minunat și extravagant marchează începutul dezvoltării agricole a uneia din cele mai cultivate plante. Samuel von Brukenthal a promovat la Avrig cultivarea cartofului, urmărind să îmbunătățească viața de zi cu zi a românilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...