FOTO – Sinucidere la Londra. O româncă s-a aruncat de pe turnul unei catedrale

0 1.279

Tragedie pentru o familie de români ce locuiește în capitala Marei Britanii. Lidia Drăgescu, o tânără de 23 de ani s-a sinucis după ce s-a aruncat în gol de pe turnul catedralei St. Paul din Londra.

Lidia Drăgescu a murit săptămâna trecută după ce a căzut din turnul catedralei St. Paul din Londra, de la altitudinea de 30 de metri. Medicii au încercat atunci să o salveze pe Lidia, însă rănile ei erau prea grave și nu a mai putut fi salvată.
Potrivit Digi 24 care citează The Telegraph, fata avea în mână două bilete de adio, într-unul dintre ele, tânăra le cerea scuze celor care au asistat la moartea ei din „locul ei favorit”, a declarat mamei tinerei.
În al doilea bilet, Lidia îi cerea scuze mamei sale pentru gestul pe care urma să-l facă și spunea că este „într-un loc mai bun”.
„Fac acest lucru pentru mine, pentru a scăpa. Tot trecutul și prezentul îmi îngreunează existența”, a scris fata în biletul adresat mamei.
În biletul în care se adresează martorilor care au văzut-o căzând, Lidia a scris: „Celor care m-au văzut așa, vă cer scuze, oamenii nu sunt obligați să vadă un cadavru când vin aici. Îmi pare rău că vedeți ceva așa macabru, vă rog mergeți și bucurați-vă de viața voastră”.
Mama fetei spune că Lidia mergea la catedrala Sf. Paul cel puțin o dată pe săptămână și că era locul ei „preferat din oraș”.
Pe site-ul oficial al catedralei a fost postat un mesaj în care se exprimă „ regretul profund pentru moartea unui vizitator.”lidia dragescu 0Lidia a căzut din Whispering Gallery care are un sistem acustic ce permite unei persoane situate la un capăt, să audă șoaptele din celălalt capăt, potrivit The Sun.
Lidia Drăgescu abia își începuse studiile biomedicale și plănuia să devină neurochirurg.
„Era cea mai frumoasă persoană din lume. Avea o inimă bună și pură. Era o studentă remarcabilă si o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și bună”, afirmă familia fetei pentru presa londoneză.
Lidia se mutase din România în Marea Britanie în urmă cu cinci ani și deținea, împreună cu mama sa, o companie de recrutare de forță de muncă numită KOD Services.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.