marcel davis revine la csu sibiu. ia locul accidentatului capers

Jucătorul american de 23 de ani revine la CSU Sibiu, după ce în sezonul trecut a evoluat tot pentru echipa sibiană. Staff-ul tehnic al echipei a luat această decizie după accidentarea suferită de Kevin Capers, în meciul ultimei etape.

Marcel Kawika Davis, jucătorul născut în 1994, va fi cel care va competa lotul echipei noastre, pe perioada în care Kevin Capers va fi supus intervenției chirurgicale și va urma programul de recuperăre.
”Am ales să înlocuim pe Kevin Capers cu Marcel Davis pentru perioada cât Capers este accidentat, pentru că îl cunoaștem foarte bine, a fost sezonul trecut la noi. Va fi un element de echilibru și de trecere de la sezonul anterior la cel actual și sper că, datorită faptului că acum avem doar jucători americani, să se simtă și el mai bine în teren și să dea randament mai bun decât în sezonul trecut. Sunt convins că va face absolut tot ce îi stă în putință pentru a ne ajuta să jucăm mai bine decât am făcut-o până acum”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.
Americanul care măsoară 1,88m a evoluat și în sezonul trecut alături de galben-albaștri și a strâns în 39 de partide jucate, medii statistice de 10,8 puncte, 4,2 recuperări și 3 assist-uri.

Ultima oră

Comentariul meu