calea cisnadiei

Vă gândiți serios dacă e cazul să vă achiziționați o casă sau un apartament? Experții imobiliari vă sfătuiesc să vă gândiți atent înainte să faceți acest lucru și mai bine evitați să faceți o astfel de investiție în această perioadă.

Este sau nu momentul să cumperi acum o casă? Asta în condiţiile în care piaţa imobiliară pare la un pas să o ia razna, cu preţuri care cresc peste noapte.
Speranţa Munteanu, partener KPMG, a explicat la emisiunea „În faţa ta” de la Digi24 că după experienţa anilor 2009-2010, pare că investitorii au învăţat ceva. Aşa că nu sunt aşteptate achiziţii masive, deci nici creşteri explozive ale preţurilor, chiar dacă aparent piaţa se mişcă în acest sens.
’’Cred că nu o să fie chiar o bulă, dar este o criză pe care o aşteaptă toată lumea, nu ştiu dacă o să fie neapărat imobiliară. E un excedent de lichiditate care se comportă într-un fel şi la noi avem în momentul de faţă problema creşterii prea mult pe consum şi inclusiv pe trasferul optimist în preţurile locuinţelor’’, a explicat Speranţa Munteanu.
’’Nu e momentul să începi investiţii noi în imobiliare, în niciun caz. Toţi actorii care au fost afectaţi de bula din 2008-2009-2010 şi-au învăţat lecţia şi s-au comportat mult mai bine acum”, a mai spus aceasta la Digi24.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Pentru cine lucreaza doamna?.
    Nu investiti in imobiliare!? lasati banii in depozite la banci , cu dobanzi de 0,…../ %.