VIDEO – Sibiul ”alimentează” toată țara cu șeminee. Afacerea de familie este faimoasă în România

2.793

Cele mai bune șeminee din România le puteți găsi și la Sibiu. Cei de la pefoc.ro vă oferă toată gama de șeminee în aceste zile la Târgul Imobiliar de la Redal Expo. Puțină lume știe însă că afacerea este sută la sută sibiană, iar totul a pornit din mâna unui sibian pasionat de construirea de șeminee.

Sibienii au început în ultimii ani să acorde o atenție sporită calității în ceea ce privește soluțiile de încălzire a locuințelor. Poate că știați sau nu, dar în Sibiu funcționează cu succes de câțiva ani cea mai performantă firmă de șeminee din țara noastră.Cei de la pefoc.ro au fost invitații noștri vineri de la 17.00 pentru un interviu live despre ceea ce acum este deja o afacere de succes.

O firmă sibiană cu adevărat performantă
Firma Pefoc.ro activeaza pe piata din Romania din anul 2006. A inceput ca o afacere de familie si a crescut pana cand a ajuns lider de piata pe domeniul semineelor in Romania. Totul a inceput din anul 2000 cand tatal a inceput sa construiasca seminee iar in anul 2006 au inceput comercializarea de seminee intr-un showroom mic. Astazi vand online pe site-ul pefoc.ro si la sediul de pe Calea Surii Mici nr 68.

VIDEO – Sibiul ''alimentează'' toată țara cu șeminee. Afacerea de familie este faimoasă în România. Detalii la link-ul https://goo.gl/LeHUix

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 20 octombrie 2017

’’Cine cauta sa isi construiasca un semineu si doreste calitate si profesionalism alege pefoc.ro, ei oferind servicii complete, de aici si sloganul firmei: Noi facem tot, tu doar pui pe foc’’, spun cei de la pefoc.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Marcel Ciontea scrie

    Am vazut unul pe gaz montat de firma asta si e senzational. Avea telecomanda cu programare mi sa parut super si avea un cos ca la o centrala turbo direct afara. Am ramas impresionat

  2. Calin scrie

    Eu personal mi-as cumpara unul pentru sufragerie … nu pentru caldura .. de design 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.