Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Cel mai frumos proiect imobiliar din zona Sibiului. Case de tip englezesc la Happy City

4.172

Dacă sunteți în căutarea unei oferte potrivite, la un preț bun și calitate pe măsură, trebuie să luați în calcul proiectul Happy City. Cei de la Wolf Imobiliare dezvoltă un proiect imobiliar de zece case înșiruite de tip englezesc pe Calea Cisnădiei.

Sibiul nu duce lipsă de oferte imobiliare pentru cei ce doresc să își cumpere o casă nouă. Mulți oameni care au încercat să fugă de traiul la bloc, au ajuns să trăiască în singurătatea unei case mult prea îndepărtate de oraș, fără drumuri sau utilități si departe de fericirea mult-visată. S-au construit cartiere întregi de case fără a avea în vedere bunăstarea și confortul viitorilor proprietari, ci mai degrabă un profit imediat.
Pentru a oferi o alternativă acestor dezvoltări imobiliare deja existente, WOLF Imobiliare vine cu un nou concept de dezvoltare bazat pe fericirea rezidenților săi, concept intitulat mai mult decât sugestiv: happy CiTy.

Zece case de tip englezesc – mari, spațioase și frumoase
Cei de la Wolf Imobiliare pun în practică un proiect imobiliar extrem de ambițios și foarte bine gândit.

Case spațioase și mari
Vorbim de un cartier în care să-ți facă plăcere să locuiești și în care să te întorci cu plăcere după muncă. Studiile au arătat că oamenii care locuiesc în spații mai mari sunt mai mulțumiți și au un sentiment de detașare.
Happy City înseamnă un cartier de case cu 5 camere și 2 băi, plus un pod, cu un total de 150 mp.

Cel mai fain proiect imobiliar din zona Sibiului. Case de tip englezesc la Happy CiTy. Detalii la link-ul https://goo.gl/j4we6n

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 20 octombrie 2017

Calculând la dimensiunea medie a apartamentelor din România de aproximativ 50 mp, asta ar însemna o casă cât 3 apartamente, casa pe care o poți achiziționa la preț a 2 sau chiar un apartament.

Proiect în derulare – poți să vezi imagini live
Casele se construiesc deja pe strada George Cristinel, la numai 4,6 km de centrul Sibiului (15 minute cu mașina într-o zi aglomerată), iar dacă ești interesat să vezi cum decurg lucrările, ei bine poți să vezi în direct acest lucru, printr-un simplu click AICI. Mai multe detalii despre proiect găsești pe www.happy-city.ro

Primește titlurile instant

loading...

Citește și
7 Comentarii
 1. Calin spune

  In fine .. eu sunt tare curios cine a ales numele acelei strazi .. George Cristinel . Pentru cei care nu stiu , George Cristinel a fost un arhitect Bucurestean care a construit mausolee și monumente funerare dedicate soldaților morți sau dispăruți în luptele din primul război mondia in Bucurestiul interbelic … A mai construit si o cladire prin 1928 cu ajutorul altui arhitect Nicu Georgescu , care si in prezent exista si este Primaria Sectorului 1 din Bucuresti 🙂 In fine ..

 2. Sibian spune

  De o calitatea locuintele astea noi… iar treaba cu „mari” :)) casa cu 3 camere de 50mp? Voi glumiti? Nu ai loc sa pui un dulap mai serios

  1. Calin spune

   Mai citeste odata . Nu ai fost atent : ”Happy City înseamnă un cartier de case cu 5 camere și 2 băi, plus un pod, cu un total de 150 mp.”

 3. Calin spune

  Eu sincer cred ca ar trebui sa scapati de cuvantul „fain” in articolele de pe acest site . Am vazut ca il folositi frecvent si este un cuvant de cartier care se foloseste in limbajul de zi cu zi , povestind cu amicii la bere sau cu vreo cunostinta la colt de strada .. Fiti jurnalisti daca tot aveti un ziar si folositi un limbaj adecvat pentru mai multe categorii de varsta si de intelect ale cititorilor ca nu facem facebook aici sau discutii la o bere . (EX:Cel mai „frumos” proiect imobiliar )

  PS ! Eu sunt om de radio , nu de presa scrisa .. Ati auzit la Radio ca se vorbeste cu „fain” (spre exemplu) .. Si cei de la radio tot jurnalisti sunt .

  1. Calin spune

   Multumesc 🙂

 4. mihai spune

  Haha! Pana in centrul Sibiului „15 minute cu mașina într-o zi aglomerată”… Poate pe jos, ca pe 4 roti, intr-o zi aglomerata, faci sigur 30min doar pana la intrarea in Sibiu 😉

 5. Khostel spune

  happy city….hahaha…legat cu un drum cu doua benzi pe langa cimitr…. Poate zombie City la ce trafic rapid e in zona :/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...