avion1

Avionul de mici dimensiuni a aterizat forțat, iar pilotul a fost ușor rănit. Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la TG. Mureș.

Un avion de mici dimeniuni a aterizat forţat sâmbătă pe un câmp din zona localităţii Vinţu de Jos, în urma impactului pilotul fiind rănit. Bărbatul rănit, sâmbătă, după ce a aterizat forţat cu un avion ultra-uşor de mici dimensiuni pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos, este Zaharia Groza, patronul unei fabrici din judeţul Alba care produce uşi.
Bărbatul are 60 de ani şi în 2013 a mai avut un incident similar, iar la acea dată a fost rănit uşor după ce a aterizat cu avionul pe o păşune din satul Teleac, comuna Ciugud.
Purtătorul de cuvânt al ISU Alba Alina Marescu a declarat sâmbătă pentru News.ro că avionul de mici dimensiuni a aterizat forţat în condiţii care nu sunt cunoscute încă, pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos. În urma incidentului, pilotul a fost rănit.
„La faţa locului am mobilizat două ambulanţe SMURD şi un echipaj depompieri. Persoana din avion este conştientă, având posibile fracturi la nivelul picioarelor. Victima urmează să fie preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Târgu Mureş”, a precizat Alina Marescu.
Potrivit sursei citate, în aeronavă se afla doar pilotul, iar cauzele care au dus la aterizarea forţată vor fi stabilite în urma unei anchete.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns