Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Copiii și-au făcut de cap la pompieri. S-au distrat pe cinste

794

Peste 130 de elevi de la Colegiul Național Pedagogic și Școala Gimnazială nr. 1 din municipiul Sibiu au petrecut momente de neuitat alături de pompierii sibieni, în cadrul programului “Școala Altfel”.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și-a deschis porțile, încă o dată, pentru a le arăta elevilor echipamentele speciale ale pompierilor – salvatori, dar și modul de folosire a acestora, venind în sprijinul vizitatorilor cu informații utile despre situațiile de urgență în care au acționat și modul de comportare pe timpul producerii acestora.

De la ateliere practice, în care au primit informații despre cum să acorde primul-ajutor, copiii au avut parte de plimbări cu autospecialele de mici dimensiuni și au avut ocazia să folosească mijloace de protecție și pistolul cu apă. Pe parcursul activității, copiii au fost foarte activi, receptivi și interesați de informațiile prezentate de pompieri.

ISU Sibiu este un aliat al sistemului de învățământ în ceea ce privește activitatea de informare preventivă a acestei categorii de public. În fiecare an, pompierii din cadrul ISU Sibiu primesc vizita a mii de elevi însoțiți de părinți și cadre didactice, în cadrul programului ”Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...