Ora de Sibiu
Știri in direct

Subprefectul vrea modificarea programului de livrare a laptelui și cornurilor în școli

524

Subprefectul județului Sibiu, Horațiu Marin, le-a cerut reprezentanților Consiliului Județean Sibiu să modifice programul de distribuire a pachetelor lapte-corn în zona rurală a județului.

În prezent, pachetele se distribuie zilnic în mediul urban și bisăptămânal (marțea și joia) în unitățile de învățământ de la sate. „Pentru ca elevii și copiii de grădiniță să beneficieze de produse proaspete, cred că e mai bine ca acestea să fie distribuite lunea și miercurea” , a propus subprefectul Horațiu Marin.

Subiectul a fost abordat în ședința Comisiei Județene pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor legale privind Programul pentru școli al României, comisie coordonată de prefectul județului.

De programul guvernamental „Laptele și Cornul” beneficiază, în anul școlar 2017-2018, 42.520 de elevi din clasele 0-VIII și preșcolari din grădinițele cu program normal de 4 ore.

Membrii Comisiei au ales merele, din lista de fructe și legume aprobată prin HG nr. 640/07.09.2017, care mai cuprinde: pere, struguri de masă, prune, morcovi, păstârnac, țelină rădăcină, sfeclă roșie, ardei grași, castraveți proaspeți. Merele vor fi distribuite începând din semestrul II al acestui an școlar, în completarea produselor lactate și de panificație.

Primește titlurile instant

Loading...

airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...