VIDEO S-a înfipt cu mașina în pilonul de la intrarea pe Bălcescu. Acum îl caută poliția

0 1.342

Un șofer a forțat intrarea pe pietonala de pe Nicolae Bălcescu și a deteriorat pilonul care restricționează traficul auto. Fără să îi pese omul a dat cu spatele și a plecat de la locul faptei.

Municipalitatea sibiană a făcut publice imagini cu o mașină care forțează intrarea pe Bălcescu. Șoferul autoturismului va fi indentificat cu ajutorul poliției și va suporta consecințele. Cel puțin așa speră cei de la Primăria Sibiu.

Cetățeanul din imagine a forțat pilonul de la intrarea pe strada Nicolae Bălcescu, fără a deține aviz de intrare în zona pietonală. Acesta a părăsit locul faptei, fără a contacta ulterior administrația locală pentru plata daunelor. Serviciul de Administrare a Domeniului Public a sesizat Poliția Municipiului pentru identificarea proprietarului mașinii care va plăti reparația pilonului.

Publicată de Sibiu – Pagina oficiala a orașului pe Joi, 26 octombrie 2017

”Cetățeanul din imagine a forțat pilonul de la intrarea pe strada Nicolae Bălcescu, fără a deține aviz de intrare în zona pietonală. Acesta a părăsit locul faptei, fără a contacta ulterior administrația locală pentru plata daunelor. Serviciul de Administrare a Domeniului Public a sesizat Poliția Municipiului pentru identificarea proprietarului mașinii care va plăti reparația pilonului”, se arată în textul unei postări făcută pe pagina de facebook a Primăriei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.