polisano semaforului

Imperiul pus pe picioare de către defunctul afacerist Ilie Vonica se destramă văzând cu ochii. După ce MedLife a cumpărat rețeaua de clinici și spitalul de pe Izvorului, alte două obiective au fost înstrăinate.

Nu mai puțin de trei milioane de euro cereau cei de la Polisano în urmă cu un an pe clădirea fostului sediu administrativ din Sibiu de pe strada Semaforului. Imobilul a fost achiziționat se pare de către producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert. Compania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 370 milioane lei (peste 82 milioane euro) şi un profit net de 4 milioane lei (900.000 de euro). krombergDe altfel de câteva zile a fost montată și o firmă oficială pe clădire.

Străjan a luat fosta reprezentanță Citroen
Un alt obiectiv care a aparținut familiei Vonica a fost showroom-ul în care își desfășoară activitatea reprezentanța Toyota. Și acesta a fost pus în vânzare la prețul de 1,6 milioane euro tot în toamna lui 2016.

showroom auto

Surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu, faptul că obiectivul a fost achiziționat de către afaceristul sibian Ovidiu Străjan, cel care deține lanțul de fast-food-uri Super Mama, dar și două dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

2 Commentarii

Comentariu

  1. Inainte sa publici stirea aceasta fara sa te intrebi daca tot ce scrii aici e si adevarat, te-ai gandit la posibilitatea ca poate cladirea de pe Semaforului e inchiriata si nu cumparata?!