Fan Shop pentru suporterii FC Hermannstadt. S-a lansat si site-ul oficial al echipei

0 2.569

La numai doi ani și jumătate de la înființare, clubul FC Hermannstadt face pași importanți din punct de vedere al imaginii. Președintele grupării, Teodor Birț, a anunțat că a fost lansat site-ul oficial, iar fan clubul și fan shopul vor fi inaugurate în următoarele zile.

Suporterii echipei sibiene își vor putea procura materiale promoționale cu însemnele FC Hermannstadt chiar de duminică, 5 noiembrie, ziua în care e programat meciul de campionat cu Chindia Târgoviște. „Începând de la meciul de duminică, la stadion vor apărea primele materiale promoționale cu FC Hermannstadt. Vom avea spre comercializare șepci, eșarfe, stegulețe, căciuli, iar într-un viitor apropiat întreaga gamă de produse care se vând într-un asemenea fan shop. Acest fan-shop va putea fi accesat și în mediul online”, a afirmat Teodor Birț.
Tot în mediul online suporterii „alb-roșilor” vor putea obține informații în timp real despre echipă accesând site-ul oficial, www.fchermannstadt.ro. „Am lansat site-ul în aceste zile. Este ceea ce considerăm noi că ne apropie și mai mult de suporteri. Este o modalitate ușoară de a găsi informații despre ce înseamnă FC Hermannstadt. Pe această cale vreau să mulțumesc partenerilor noștri de la iDesign România și Daro Media pentru faptul că ne-au ajutat în acest demers. Este ceea ce ne lipsea din punct de vedere al imaginii”, a completat Birț.fan shop fc hermann

Fan club pe strada Dorului
Inaugurarea Fan Club-ului FC Hermannstadt este o chestiune de zile. Acesta este poziționat pe str. Dorului din Sibiu, iar în incinta acestuia vor putea fi vizionate meciurile ”alb-roșilor” și vor avea loc întâlnirile jucătorilor cu suporterii. „Fan Clubul se va inaugura pe str. Dorului, nr. 20. Este un moment deosebit de important deschiderea acestui fan club. Va fi un loc unde ne putem întâlni cu galeria”, a completat președintele FC Hermannstadt.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.