FOTO – Sponsor nou pentru FC Hermannstadt. A fost anunțat oficial

0 1.967

La numai doi ani și jumătate de la înființare, clubul FC Hermannstadt face pași importanți din punct de vedere al imaginii. Președintele Teodor Birț a prezentat noul partener al echipei FC Hermannstadt, compania ODU, al cărei nume a fost deja inscripționat pe tricourile de joc.

„Am semnat un parteneriat cu o firmă puternică din Sibiu, care din acest moment se alătură proiectului FC Hermannstadt. Numele acesteia îl veți vedea atât pe echipamentul de joc, cât și pe tot ceea ce înseamnă materiale promoționale ale clubului. Suntem convinși că este doar un început și că această colaborare va dura. Ne bucurăm foarte mult de acest parteneriat. Este un pas înainte, o dovadă că proiectul FC Hermannstadt este unul sănătos, credibil. Este bine că vin companii serioase, puternice, care doresc să sprijine atât mișcarea sportivă din Sibiu, cât și ceea ce înseamnă fotbalul sibian”, a declarat Teodor Birț.
Prezentă în mediul de afaceri din Sibiu de mai bine de un deceniu, ODU Romania Manufacturing este o companie germană care activează în domeniul conectorilor inteligenți. Anul acesta, ODU a făcut un pas important în vederea dezvoltării capacității de producție, în urma căruia numărul angajaților va crește cu sută la sută, urmând să ajungă într-un timp relativ scurt la aproximativ 1000.
„Am decis să fim parteneri ai FC Hermannstadt pentru că am văzut multe puncte comune. FC Hermannstadt a avut o dezvoltare spectaculoasă. Suntem convinși că va continua pe același trend și ne dorim să fim alături de acest club. Ne bucurăm că ne numărăm printre sponsorii principali”, a declarat Adrian Costin, directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...